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Eat in Rebun Island |
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礼文島で食べる |
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Eat |
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Cape Sukai 澄海岬
Located the entrance of the cleanwater marine in Western Rebun, this rest house serves affordable tasty sea urchin on the rice, scallops and octopus. Try the grilled Rebun's sea lion. Closed in winter. |
澄海岬の入口に建つ西上泊漁港の売店兼食事処。地元の魚介類などを使った料理の数々を手ごろな価格で楽しめる。礼文名物の「うに丼」なども香深地区の食堂よりかなり割安だ。上の写真は礼文ならではの珍しい味覚「トド肉の串焼き」。海獣ならでは野生的な風味が特徴で、お店の方によれば、記念撮影用のぬいぐるみと串焼きを一緒に撮影するのが定番なのだとか。肉厚のホタテや串焼きのタコも味わいがある。 |
Chidori ちどり
Friendly fireside-cooking (robata-yaki) restaurant is the birthplace of
grilled atka mackerel with green onion (hokke no chanchan yaki). 5 minutes
on foot from Kafuka Ferry Terminal to right hand along the seaside. |
礼文島名物「ホッケのチャンちゃん焼き」発祥の炉端食堂。香深港から右手へ徒歩約5分。 |
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